Inte direkt igår man bloggade om ekologisk hudvård

Nej, som överskriften lyder var det ju inte direkt igår som man bloggade om ekologisk hudvård; nästan så att jag glömt bort att jag hade den här bloggen och att den faktiskt var ganska levande en gång. Jag surfade runt lite för att kolla vad som hänt på fronten för ekologisk och naturlig hudvård och det var kul att se att det faktiskt har hänt en hel del. Och med det så menar jag att företagens och konsumenternas intresse för ekologisk och naturlig hudvård bara verkar växa. Jag är glad att det är så. Att naturlig hudvård inte bara var ett mode, en fling, utan att kraven hos konsumenterna på att slippa att kemiskt skräp i sin hudvård bara växer och växer.

Tips på sidor om naturlig hudvård som jag läser

Så - vad göra med den här sidan? Vet ej. Kanske startar jag om den igen och skriver på om mitt favoritämne (gud vet att jag alltjämt använder en massa, massa naturlig hudvård varje dag...) men jag kan inte lova något. Blir emellertid alltid sugen på att skapa och göra egen naturlig hudvård nu när det blommar och är så himla vackert ute. Men det får väl bli att jag fortsätter läsa om naturlig hudvård på webben. Sidorna och bloggarna som jag följer och shopapr på just nu är följande sida om naturlig hudvård, bloggen Grovygreen och Spiezia. Men jag är glad att se att det hela tiden kommer nya hemsidor och nya glada bloggar som är medvetna om det fina med organisk hudvård och hudvårdsprodukter från naturen.

Hemsidan om att göra egen naturlig hudvård?

Skulle slutligen vilja efterlysa en sida med material, artiklar eller, allra helst, videos som visar hur man gör sin egen naturliga hudvård. Finns det någon sån på svenska? Jag hittar engelska tutorials på tuben, men inget svenskt av direkt värde (göra egen tvål räknas inte!). Okej, tacksam för tips och glad sommar!

RSS 2.0