H&M lanserar ekologisk hudvård till vrakpriser!

Min blogg får vakna till liv högst tillfälligt, då ett av mina favoritföretag nu äntligen bestämt sig för att satsa på ekologisk hudvård. Kan bara inte missa att skriva om ett sådant historiskt tillfälle. Summa summarum var det var f-n inte en dag för tidigt tänker jag och applåderar frenetiskt H&M:s initiativ att äntligen uppdatera sitt i övrigt trötta hudvårdssortiment med denna ekologiska vitamininjektion.

Sortimentet kommer innehålla duschgel, bodyscrub, bodylotion, handkräm och läppbalsam - samtliga tillverkade av naturliga och ekologiska råvaror, certifierade av Ecocert. Priserna för varje produkt hamnar mellan 39,50 - 69,50 kr, vilket får betecknas som rena vrakpriserna. Varför? Jo, för att en Ecocert - certifiering garanterar att minst 95% av alla ingredienser har naturligt ursprung, vilket i sin tur brukar borga för ett relativt sett högt pris. Naturliga ingredienser är nämligen förhållandevis dyra att framställa. Åtminstone i jämförelse med de synetetiska, kemiska alternativen. Så jag är verkligen glad åt att H&M nu gör det möjligt även för småttingarna utan cash - resurser att testa på kraften i naturlig hudvård. Gött!

Lite mer info: Sortimentet släpps i början av mars 2010.
Produkterna kommer finnas i doftkombinationerna hallon/melon och lavendel/mint. Därtill kan man köpa  makeupväskor och necessärer av ekologisk bomull.

Ska vänta utanför butiken i Nordstan som en hungrig hudvårdsheyna när den här serien släpps. Ses vi där?

Slentriansmörja ekologisk hudvård

Bloggen nere ett tag. Har haft annat att göra. Såsom att leva, andas, festa, fika och FRYSA typ. Ty det är alltjämt som att leva i en isbjörns arsel just nu här i Svedala, norra norra delen av jordklotet; och huden, stackars, stackars, ansatt av vinterns bluesblåsiga nordanvind med udden rakt in som en kniv ner i de nedersta lagren av underhuden; vad mer finna att göra än att huka ihop sig, längta efter våren och liksom slentiansmörja sig med en sval, ren, till syntetiska ingredienser reducerad ansiktskräm och liksom bida sin tid?

Rödvin. Plus blogg. =Not so good.

Jag önskar att allt var lika vackert som Fever Ray. Jag önskar det fanns en hudvårdsprodukt som var lika vacker som Karin Dreijers sinne. Jag önskar det fanns en motsvarighet bland mitt smink till Out of this town med Broder Daniel. Jag vill att varje gång jag vaknar så ska mitt rum vara till bredden full av ny make - up från Leonard Cohen. Jag vill inte se fler melodifestivaler. Jag vill ha en estetik i min shopping som förenar Joy Division och Johnossis.

Är det för mycket begärt?




RSS 2.0